Welcome to the WILSON UNDERLINE

UPDATE: Public Input Survey Results are now available!
Please take a look at what our community voiced HERE
…………………………………………………………………………………………………………………

Imagine an entirely new Uptown public space. A space that reclaims a forgotten landscape below the Wilson ‘L’ tracks and transforms a dark and dingy corridor into a vibrant, safe, lively and welcoming public amenity. Imagine a space that can bring people together, provide food truck dining, seating, dynamic lighting, green space and public art. This space is the WILSON UNDERLINE and we want to show you what it could really be like for our community.

The current plans for the space behind the new Wilson ‘L’ Station simply create a fenced-in parking lot with no opportunities for public use or neighborhood improvement. We seek to enhance the CTA Wilson renovation project by providing an enriching space for our neighborhood, facilitating pedestrian connections and drawing the Uptown community together.

The WILSON UNDERLINE mirrors efforts in New York City, Austin, Portland and other cities – as well as projects such as NYC’s High Line or Chicago’s 606 – to reimagine how transit infrastructure is designed and used.

 

%d bloggers like this: